fbpx

Bonbons in Eindhoven van een chocolaterie

De allerlekkerste bonbons in Eindhoven koopt u bij onze chocolaterie. Een plek waar zowel ijs als chocolade in Eindhoven centraal staan en waar we bewust kiezen voor heerlijke guilty pleasures van eerlijke producten. Laat u verleiden en geniet van heerlijke fairtrade chocolade in de vorm van unieke bonbons, gemaakt door onze chocolatier in Eindhoven! Een tip van ons, onze bonbons zijn erg geschikt om te geven als relatiegeschenk.

foto-bio-chocolade-2
foto-bio-chocolade-1

De heerlijkste chocolade in Eindhoven

Wij willen bij onze chocolaterie in Eindhoven niet alleen waanzinnig lekkere chocoladeproducten maken, maar willen dit ook duurzaam doen voor mens en milieu. Ons unieke partnership met Biolands, onze chocoladeproducent in Tanzania en Callebaut, maakt dit mogelijk.

De cacao van Biolands uit Tanzania is zeer bijzonder omdat de lokale cacaoboeren hun plantages verzorgen zoals nergens anders ter wereld, 100% bio natuurlijk.

Heerlijke smaken chocolade

Wat u dan zoal bij ons in de vitrine kunt vinden qua verfijnde bonbons? Wat dacht u van heerlijke chocoladebonbons gevuld met diverse vullingen met bijvoorbeeld karamel, nougat, mokka en amandelcrème, maar ook de heerlijkste combinaties met noten zoals hazelnoot en pistache vindt u in onze bonbons in Eindhoven. We kunnen het u wel vertellen, maar u kunt onze bonbons toch echt het beste zelf komen proeven voor een goed oordeel! 😉

Kom gerust proeven bij onze chocolade winkel in Eindhoven, wij weten zeker dat u nog nooit zulke lekkere chocolade heeft geproefd.

Bekijk onze reviews op Facebook en Google

Heerlijk ijs en vele smaken. Nog meer lekkere dingen zoals bubble wafels, ijskoffie. Eigenlijk teveel om te vermelden. Ga het zelf ervaren, het is een beleving

Review op Google van Hel H

Wat een mooie winkel met heerlijke producten. Wij zijn dol op het verse schepijs en de heerlijk macarons. Het is altijd een feestje om daar iets lekkers te kiezen. Vriendelijk personeel en uitstekende service.

Review op Google van Manon

Zeer goede service, super lekker vers ijs en een erg uitgebreid assortiment van macarons, bubble wafels, bubble thee en bonbons. Voor ieder wat wils. Ik kom hier zeker vaker terug.

Review op Google van Bart van der schoot

Oneindig genieten bij een chocolatier in Eindhoven

Maar het blijft niet alleen bij onze bonbons in Eindhoven. U vindt in onze winkel ook:

Italiaans vakmanschap in een chocokadootje

Naast het zelf bereiden van vers Italiaans ijs, maakt onze chocolatier ook in Eindhoven zelf de heerlijkste bonbons. Kom zelf genieten van de tongstrelende chocolade en waan u even in de chocoladehemel. Ook leuk: geef een doosje hemelse chocolade van ons cadeau!