Bonbons / Chocolade

Fairtrade & Biologisch
Waar vind je ons

Bonbons in Eindhoven van een chocolaterie

De allerlekkerste bonbons in Eindhoven koopt u bij onze chocolaterie. Een plek waar zowel ijs als chocolade in Eindhoven centraal staan en waar we bewust kiezen voor heerlijke guilty pleasures van eerlijke producten. Laat u verleiden en geniet van heerlijke fairtrade chocolade in de vorm van unieke bonbons, gemaakt door onze chocolatier in Eindhoven!

Bel ons gerust voor een bestelling!

De heerlijkste chocolade in Eindhoven

Wij willen bij onze chocolaterie in Eindhoven niet alleen waanzinnig lekkere chocoladeproducten maken, maar willen dit ook duurzaam doen voor mens en milieu. Ons unieke partnership met Biolands, onze chocoladeproducent in Tanzania en Callebaut, maakt dit mogelijk.

De cacao van Biolands uit Tanzania is zeer bijzonder omdat de lokale cacaoboeren hun plantages verzorgen zoals nergens anders ter wereld, 100% bio natuurlijk.

foto-bio-chocolade-2
foto-ijs-3

Heerlijke smaken chocolade

Wat u dan zoal bij ons in de vitrine kunt vinden qua verfijnde bonbons? Wat dacht u van heerlijke chocoladebonbons gevuld met diverse vullingen met bijvoorbeeld karamel, nougat, mokka en amandelcrème, maar ook de heerlijkste combinaties met noten zoals hazelnoot en pistache vindt u in onze bonbons in Eindhoven. We kunnen het u wel vertellen, maar u kunt onze bonbons toch echt het beste zelf komen proeven voor een goed oordeel! 😉

Kom gerust proeven bij onze chocolade winkel in Eindhoven, wij weten zeker dat u nog nooit zulke lekkere chocolade heeft geproefd.

Oneindig genieten bij een chocolatier in Eindhoven

Maar het blijft niet alleen bij onze bonbons in Eindhoven. U vindt in onze winkel ook:

Het lekkerste verse Italiaanse schepijs;

Bubble tea in unieke smaken;

Versgebakken macarons;

Guilty pleasure milkshakes;

Meer lekkere (chocolade)verrassingen!

Bonbons van eigen chocolatier in Eindhoven

In samenwerking met fairtrade chocoladeproducenten maken wij van hun chocolade de bonbons in onze eigen chocolaterie in Eindhoven. Dat betekent dat we steeds met verrassende smaken kunnen komen. Zo experimenteren we graag door unieke bonbons samen te stellen die u positief zullen verrassen. Wij maken chocolade graag een waar genot.

Italiaans vakmanschap in een chocokadootje

Naast het zelf bereiden van vers Italiaans ijs, maakt onze chocolatier ook in Eindhoven zelf de heerlijkste bonbons. Kom zelf genieten van de tongstrelende chocolade en waan u even in de chocoladehemel. Ook leuk: geef een doosje hemelse chocolade van ons cadeau!

De heerlijkste chocolade van een ervaren chocolatier

Onze bonbons worden gemaakt door een ervaren chocolatier. Dit betekent dat al onze bonbons zelf gemaakt worden. Bent u benieuwd naar de meest uiteenlopende bonbons die uw smaakzintuigen doen strelen? Kom dan vooral bij ons langs. Door ons uitgebreide assortiment aan bonbons in Eindhoven hebt u altijd ruime keuze in onze winkel. Daarnaast kunt u ook online bij ons bestellen. Plaats direct een bestelling of kom langs in onze winkel!

Bezoek onze chocolade winkel in Eindhoven

Heeft u zin in ijs of chocolade? Dan kom u toch gewoon even van de allerlekkerste chocolade van Eindhoven proeven in onze chocolade winkel! U bent van harte welkom om zelf te ervaren hoe lekker chocolade van een echte chocolatier kan zijn. Benieuwd wat wij hebben? Bel ons gerust en we zetten het voor u klaar om af te halen.