fbpx

Relatiegeschenk in Eindhoven gezocht?

Uniek relatiegeschenk in Eindhoven geven? Bij een relatiegeschenk denk je waarschijnlijk al gauw aan een product dat met een logo bedrukt is. Hierbij kun je denken aan een pen, notitieboek, paraplu of een ander ‘standaard’ relatiegeschenk. Maar hoe leuk zou het zijn om je relatie in Eindhoven en omgeving eens iets anders cadeau te doen? Wellicht heerlijke macarons, bonbons of een andere soort lekkernij? Wij zorgen graag voor een presentje voor ieder budget en horen graag wat je wensen zijn.

Contact opnemen

Een uniek relatiegeschenk

Ieder jaar zijn er meerdere momenten waarop jij je relaties in Eindhoven zoals personeel en klanten wilt verblijven met een relatiegeschenk, in de vorm van een cadeautje of een present. Denk hierbij aan verjaardagen, jubilea, vaderdag, Pasen, trouwdagen, moederdag, Valentijnsdag en natuurlijk de feestdagen. Wanneer je op het internet op zoek gaat naar een relatiegeschenk, kom je veelal uit op dezelfde soort geschenken. Pennen, tassen, paraplu’s, een doos merci, bloemen…. Niet heel uniek, als je het ons vraagt. En niet altijd bruikbaar! Iets lekkers te eten valt bij iedereen wel in de smaak en verdwijnt niet zomaar achterin een willekeurige lade.

foto-bio-chocolade-1
pexels-jill-wellington-3776947

Heerlijke macarons en bonbons

Wij durven bijna met 100% zekerheid te zeggen dat alle lekkernijen goed in de smaak vallen. Zo kunnen we prachtige pakketten maken die gevuld zijn met de lekkerste macarons en bonbons. De bonbons zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt in onze chocolaterie, met gebruik van fairtrade chocolade. De lekkerste vullingen, zoals mokka, karamel, amandelcrème, hazelnoot, pistache….. Onze macarons zijn heerlijk krokant van buiten en knapperig van binnen, precies zoals ze moeten zijn. Alle macarons worden gemaakt op de DutchHomemade manier. Dankzij de subtiele combinaties van de beste vruchten, kruiden, chocolade én noten bezorgen onze macarons je relaties een harmonieuze smaaksensatie.

Gelegenheden voor een relatiegeschenk in Eindhoven

Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om je relaties te laten weten dat je ze waardeert. Het is wel belangrijk om relatiegeschenken op de juiste manier te geven. Wanneer je een relatiegeschenk geeft, wil je ervoor zorgen dat het relevant is voor de relatie en van waarde is voor de ontvanger. Je wilt ook ervoor zorgen dat het relatiegeschenk op een respectvolle en professionele manier wordt gegeven. Dit betekent natuurlijk niet dat het relatiegeschenk saai of formeel hoeft te zijn! De timing van het relatiegeschenk is ook belangrijk. Het is het beste om relatiegeschenken tijdens een significante gebeurtenis in de relatie te geven, zoals een verjaardag, jubileum of speciale prestatie. Op deze manier kun je laten zien dat je de relatie erkenning geeft en waardeert.

foto-bio-chocolade-2

Cadeau in Eindhoven bestellen?

Wil je een cadeau in Eindhoven bestellen, bijvoorbeeld voor een speciale aangelegenheid zoals Pasen, of voor een jubileum? Neem gerust contact op voor het bespreken van de mogelijkheden. We kunnen ieder relatiegeschenk in Eindhoven naar wens voor je realiseren. Glutenvrij, of met gluten. Graag denken we met je mee. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar +31(0)40-2927361 of een e-mail te sturen naar info@zinin-ijsenchocolade.nl