Macarons in Eindhoven

Heerlijke macarons in Eindhoven

Voor macarons in Eindhoven moet je bij Zin in IJs & Chocolade zijn. Wij maken heerlijke macarons die zowel glutenvrij als met gluten zijn. Macarons zijn krokant van buiten en heerlijk zacht van binnen. Ben jij benieuwd naar onze heerlijke macarons? Kom dan langs in onze patisserie om onze heerlijke macarons te proberen.

Naast macarons hebben wij nog veel meer heerlijke versnaperingen in ons assortiment. Van Italiaans ijs tot aan bonbons/chocolade, bubble tea en andere heerlijke zoetigheden. Onze ijssalon bevindt zich in de binnenstad van Eindhoven, in winkelcentrum Woensel. Wij bereiden al onze lekkernijen zelf, waarbij we gebruik maken van fairtrade, biologische en lokale producten.

foto-macarons
foto-bio-chocolade-2

Genieten van macarons in Eindhoven

  • Home made: Italiaans ijs vers bereidt in ons ijslaboratorium
  • Heerlijke producten als bubble tea en macarons waar je van geniet
  • Verrassende en nieuwe smaken
  • Fairtrade en biologische (lokale) producten
  • Wij spelen in op nieuwe trends & ontwikkelingen

De oorsprong van de macaron

De macaron is van oorsprong een Frans koekje, die in 1930 bedacht is. Tegenwoordig is het een populaire lekkernij die overal verkocht wordt. Het bestaat uit twee amandelschuimpjes met een smaakvolle ganache vulling er tussen. De koekjes worden gemaakt met amandelmeel, poedersuiker, glucose stroop en eiwit. Hierdoor zijn de koekjes glutenvrij! Let bij het bestellen wel op dat je specifiek vraagt naar de glutenvrije macarons want wij maken ook macarons met gluten.

Macarons van Zin In Ijs & Chocolade

Wij maken de macarons op basis van de DutchHomemade manier. Deze macarons zijn groter dan de Franse variant. Door onze speciale bereidingswijze en het hoge gehalte aan amandelmeel, onderscheiden de DutchHomemade macarons zich van de rest. Subtiele combinaties van de beste chocolade, vruchten, kruiden, noten en nog veel meer zorgen voor een harmonieuze smaaksensatie. De macarons hebben mooie kleuren en er is een ruime variatie aan heerlijke smaken.

Macarons kopen in Eindhoven

Wil je genieten van onze heerlijke macarons? Loop dan binnen in onze ijssalon en geniet van onze heerlijke producten. Kijk op onze contact pagina voor de actuele openingstijden.