Heerlijk Italiaans ijs in Eindhoven

ZININ ijs & chocolade is niet alleen een ijssalon: ze is een geschiedenis die al 10 jaar duurt en die nog altijd een traditie van passie doorgeeft door haar pure smaken en romigheid van het ijs.

Onze gediplomeerde ijsbereider Amin Punjwani bereidt ieder dag vers Italiaans ijs in ons ijslaboratorium. Ons ijs is een beleving voor uw oog, maar vooral voor uw mond. U heeft keuze uit 20 soorten ambachtelijk ijs. Stuk voor stuk gemaakt met natuurlijke en verse ingrediënten, en met Italiaanse recepturen, wat een geweldige smaaksensatie oplevert.

italiaans ijs eindhoven

Bekijk onze reviews op Facebook en Google

Heerlijk ijs en vele smaken. Nog meer lekkere dingen zoals bubble wafels, ijskoffie. Eigenlijk teveel om te vermelden. Ga het zelf ervaren, het is een beleving

Review op Google van Hel H

Wat een mooie winkel met heerlijke producten. Wij zijn dol op het verse schepijs en de heerlijk macarons. Het is altijd een feestje om daar iets lekkers te kiezen. Vriendelijk personeel en uitstekende service.

Review op Google van Manon Punjwani

Zeer goede service, super lekker vers ijs en een erg uitgebreid assortiment van macarons, bubble wafels, bubble thee en bonbons. Voor ieder wat wils. Ik kom hier zeker vaker terug.

Review op Google van Bart van der schoot