fbpx

Bubble tea in Eindhoven

Heerlijke bubble tea in Eindhoven

Heb je zin in een lekkere bubble tea in Eindhoven? Kom dan snel naar ZININ ijs & chocolade. Onze ijssalon in Eindhoven (binnen)stad vind je in Winkelcentrum Woensel. Wij bereiden de bubble teas en ons eigen Italiaans ijs vers. Hierbij maken we gebruik van fairtrade, biologische en lokale producten als fruit, groene thee, melk en vruchtensiroop.

Voor een heerlijke bubble tea in Eindhoven kun je bij ZININ ijs & chocolade terecht.

Bubble tea in Eindhoven
Bubble tea hoofdbeeld

Genieten in Eindhoven met bubble tea

  • Home made: Italiaans ijs vers bereidt in ons ijslaboratorium
  • Heerlijke producten als bubble tea en macarons waar je van geniet
  • Verrassende en nieuwe smaken
  • Fairtrade en biologische (lokale) producten
  • Wij spelen in op nieuwe trends & ontwikkelingen

Het trendy drankje voor jongeren

Het fenomeen bubble tea is geboren in het Taiwan van de jaren ’80. In Azië is het drankje al jarenlang razend populair. Vooral jongeren kunnen geen genoeg krijgen van de koele zoete groene thee variant. In Nederland en in de rest van de wereld is bubble tea bezig aan een opmars. Ook de celebrities in Amerika, Australië en Canada beginnen de Aziatische drank te ontdekken.

Bubbles en parels

Er bestaan vele varianten van de thee. De klassieke variant is een combinatie van thee, melk, vruchtensiroop en tapioca balletjes (fruitparels). Het bijzondere aan bubble tea is dat wij het mengsel eerst krachtig schudden. Zodoende ontstaan er bubbles, vandaar ook de naam bubble tea.

Bekijk onze reviews op Facebook en Google

Heerlijk ijs en vele smaken. Nog meer lekkere dingen zoals bubble wafels, ijskoffie. Eigenlijk teveel om te vermelden. Ga het zelf ervaren, het is een beleving

Review op Google van Hel H

Wat een mooie winkel met heerlijke producten. Wij zijn dol op het verse schepijs en de heerlijk macarons. Het is altijd een feestje om daar iets lekkers te kiezen. Vriendelijk personeel en uitstekende service.

Review op Google van Manon

Zeer goede service, super lekker vers ijs en een erg uitgebreid assortiment van macarons, bubble wafels, bubble thee en bonbons. Voor ieder wat wils. Ik kom hier zeker vaker terug.

Review op Google van Bart van der schoot

Bubble tea smaken: Hello Panda

Bubble tea is er in heel veel smaken en kleuren. De fruitsmaken zijn de meest populaire: aardbei, appel, banaan, kokos en kiwi. Andere verrukkelijke smaken zijn koffie, chocolade en mokka. Door de zichtbare bekers van Hello Panda die wij gebruiken is de bubble tea in knalkleur erg fotogeniek.

Een verrassing op de bekerbodem

De échte verrassing ligt onderin de beker. Op de bodem zitten de tapioca balletjes ofwel de fruitparels. Als je op deze fruitparels bijt, proef je een ware smaaksensatie van fruit. De tapiocaparels smaken meer naar karamel. Met een extra wijd rietje slurp je de balletjes gemakkelijk op.

Bubble tea in Eindhoven proeven?

Woon je in Eindhoven en ben je op zoek naar bubble tea? Breng dan een bezoekje aan onze ijssalon en geniet van de producten.

Wat is bubble tea?

Bubble tea is een koele, zoete variant op groene thee die oorspronkelijk afkomstig is uit Taiwan. Bubble tea is verkrijgbaar in verschillende smaken en kleuren, maar het klassieke recept bestaat o.a. uit een combinatie van thee, melk, vruchtensiroop en fruitparels, de zogenaamde tapioca balletjes.

Wat zit er in bubble tea?

Wat er precies in de bubble tea zit hangt af van de gekozen smaak. In de meeste bubble tea vind je de volgende ingrediënten terug:

  • melk
  • thee (welke smaak verschilt)
  • vruchtensiroop (smaak verschilt)
  • tapioca balletjes, balletjes gemaakt van cassave
Hoe gezond is bubble tea?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken hoeft bubble tea niet ongezond te zijn! Natuurlijk, in sommige varianten zit erg veel suiker, maar er zijn ook gezondere smaken. Kom daarom bij ons langs om te kijken welke smaken wij voor jou hebben.

Waar kun je boba kopen in Nederland?

Boba is een andere naam voor  tapioca balletjes. Deze kun je zelf kopen om bijvoorbeeld je eigen bubble tea te maken. Je vindt ze in onze ijssalon!