Bubble tea in Eindhoven

Heerlijke bubble tea in Eindhoven

Heb je zin in een lekkere bubble tea in Eindhoven? Kom dan snel naar ZININ ijs & chocolade. Onze ijssalon in Eindhoven (binnen)stad vind je in Winkelcentrum Woensel. Wij bereiden de bubble teas en ons eigen Italiaans ijs vers. Hierbij maken we gebruik van fairtrade, biologische en lokale producten als fruit, groene thee, melk en vruchtensiroop.

Voor een heerlijke bubble tea in Eindhoven kun je bij ZININ ijs & chocolade terecht.

Bubble tea in Eindhoven
Bubble tea hoofdbeeld

Genieten in Eindhoven met bubble tea

  • Home made: Italiaans ijs vers bereidt in ons ijslaboratorium
  • Heerlijke producten als bubble tea en macarons waar je van geniet
  • Verrassende en nieuwe smaken
  • Fairtrade en biologische (lokale) producten
  • Wij spelen in op nieuwe trends & ontwikkelingen

Het trendy drankje voor jongeren

Het fenomeen bubble tea is geboren in het Taiwan van de jaren ’80. In Azië is het drankje al jarenlang razend populair. Vooral jongeren kunnen geen genoeg krijgen van de koele zoete groene thee variant. In Nederland en in de rest van de wereld is bubble tea bezig aan een opmars. Ook de celebrities in Amerika, Australië en Canada beginnen de Aziatische drank te ontdekken.

Bubbles en parels

Er bestaan vele varianten van de thee. De klassieke variant is een combinatie van thee, melk, vruchtensiroop en tapioca balletjes (fruitparels). Het bijzondere aan bubble tea is dat wij het mengsel eerst krachtig schudden. Zodoende ontstaan er bubbles, vandaar ook de naam bubble tea.

Bubble tea smaken: Hello Panda

Bubble tea is er in heel veel smaken en kleuren. De fruitsmaken zijn de meest populaire: aardbei, appel, banaan, kokos en kiwi. Andere verrukkelijke smaken zijn koffie, chocolade en mokka. Door de onzichtbare bekers van Hello Panda die wij gebruiken is de bubble tea in knalkleur erg fotogeniek.

Een verrassing op de bekerbodem

De échte verrassing ligt onderin de beker. Op de bodem zitten de tapioca balletjes ofwel de fruitparels. Als je op deze fruitparels bijt, proef je een ware smaaksensatie van fruit. De tapiocaparels smaken meer naar karamel. Met een extra wijd rietje slurp je de balletjes gemakkelijk op.

Bubble tea in Eindhoven proeven?

Woon je in Eindhoven en ben je op zoek naar bubble tea? Breng dan een bezoekje aan onze ijssalon en geniet van de producten.