fbpx

Koffie to go in Eindhoven

Koffie to go in Eindhoven halen?

Een heerlijke koffie to go drinken in Eindhoven, of even lekker zitten onder het genot van een kopje koffie? Niets is lekkerder dan een koffie to go tijdens het shoppen, of op weg naar je werk. Het kopje koffie dat je thuis zet, smaakt immers niet zo goed als de koffie die gezet is door een echte barista. Een kopje espresso, espresso lungo, koffie verkeerd, of is een latte macchiato of een cappuccino juist meer jouw ding?

Welke koffie to-go in Eindhoven jouw voorkeur ook heeft, kom gerust langs bij ZININ ijs & chocolade op winkelcentrum Woensel in Eindhoven om je kopje koffie to go op te halen, of om gezellig een kopje koffie te drinken in Eindhoven in de ijssalon.

pexels-kevin-menajang-982612
pexels-toni-cuenca-585750

Heerlijke koffie to go

Kun jij de dag ook niet beginnen zonder een kop koffie te drinken? Begrijpelijk! Stel je eens voor dat je op een drukke werkdag voordat je aan het werk gaat een heerlijke kop koffie drinkt, die gemaakt is door een echte barista. Of je bent gezellig een dagje druk aan het shoppen in Eindhoven met een vriendin, en vindt dat het tijd is voor die welverdiende koffiebreak. Bij onze ijssalon in winkelcentrum Woensel kun je terecht voor koffie to go in Eindhoven, zodat je snel even een heerlijke bak koffie kunt drinken. Ideaal tijdens een drukke dag, of voor onderweg.

Koffie drinken in Eindhoven

Je kunt ervoor kiezen om een koffie to go in Eindhoven te halen, maar je kunt in onze ijssalon ook gezellig zitten en een kop koffie drinken. Even bijkomen na een drukke dag, schuilen voor de regen of even op adem komen na een lange dag winkelen met vriendinnen. Lekker genieten van een kop koffie onder het genot van een van onze guilty pleasures. Verrassend lekkere bonbons die gevuld zijn met nougat, mokka, karamel, hazelnoot en pistache. We laten je graag kennismaken met de verfrissende smaken die goed te combineren zijn met koffie. Maar ook onze bubblewafels en Italiaans ijs zijn het proberen waard, al zeggen we het zelf. Probeer ze vooral en oordeel zelf.

IJssalon en chocolaterie

Naast een plek om koffie te drinken in Eindhoven is ZININ ijs & chocolade een ijssalon en chocolaterie in een. We verkopen allerlei tongstrelende lekkernijen, zoals Italiaans ijs, coffee, bonbons, bubble tea, macarons en de allerlekkerste chocolade. We maken het Italiaanse ijs en de chocolade zelf, geheel op basis van authentieke recepturen en ingrediënten.

Bovendien zijn alle producten fairtrade en biologisch. Kom gerust eens langs om met eigen ogen te zien welke lekkernijen we zoal verkopen, of bestel online via Thuisbezorgd, Deliveroo of Uber Eats. Zo kun je ook thuis onze koffie in Eindhoven drinken, van de macarons smullen en alle bubble tea specials proberen.

Haal een koffie to go bij ZININ ijs & chocolade in Eindhoven

Zin om koffie te drinken in Eindhoven? Of je nu houdt van zwarte koffie, espresso lungo, latte macchiato, espresso of een cappuccino, koffie drinken bij ZINN ijs & chocolade is altijd een genot. Kom gerust langs in onze ijssalon en chocolaterie in winkelcentrum Woensel. We maken met veel plezier een kopje koffie to go in Eindhoven, maar je bent ook meer dan welkom om gezellig een kopje koffie bij ons te drinken. Misschien wel onder het genot van een van de heerlijke bonbons die onze eigen chocolatier gemaakt heeft, of een van de zelfgemaakte macarons. Alle producten zijn fairtrade en biologisch.

Heb je een vraag over koffie to go in Eindhoven, of een andere vraag? Neem gerust contact op. Je kunt contact opnemen door te bellen naar +31(0)40-2927361 of een e-mail te sturen.