fbpx

Heb jij je al gewaagd aan onze Freakshakes?

Het is de nieuwste trend op het gebied van milkshakes en het vervult de stoutste dromen van de échte zoetekauwen onder ons.

20230302_Zininn_4378
20230302_Zininn_4381

Wat zijn Freakshakes?

Ze zijn overgewaaid uit Australië en hebben nu hun weg gevonden naar Europa: de Freakshakes. Deze Guilty Pleasure is een mix tussen een klassieke milkshake en een over-the-top dessert en verovert menig hart op Instagram.

De Freakshake bevat alles wat we lekker vinden. De basis wordt gevormd door een romige, ijskoude milkshake, maar dan in een nieuw jasje. Kies 1 van de klassieke shakes zoals Chocolade, Aardbei, vanillie en Banaan.
Maar wat deze shake pas echt tot een wereldwijd fenomeen maakt, is de excentrieke afwerking. Deze begint met een flinke toef slagroom (zodat alle decoratie goed blijft zitten), met daarop een overload aan saus en andere zoetigheden als brownies, vers fruit, krokante toppings, koekjes, nootjes, chocolade en nog veel meer.

Bekijk onze reviews op Facebook en Google

Heerlijk ijs en vele smaken. Nog meer lekkere dingen zoals bubble wafels, ijskoffie. Eigenlijk teveel om te vermelden. Ga het zelf ervaren, het is een beleving

Review op Google van Hel H

Wat een mooie winkel met heerlijke producten. Wij zijn dol op het verse schepijs en de heerlijk macarons. Het is altijd een feestje om daar iets lekkers te kiezen. Vriendelijk personeel en uitstekende service.

Review op Google van Manon

Zeer goede service, super lekker vers ijs en een erg uitgebreid assortiment van macarons, bubble wafels, bubble thee en bonbons. Voor ieder wat wils. Ik kom hier zeker vaker terug.

Review op Google van Bart van der schoot

Kies bij ons 1 van de onderstaande smaken Freakshakes

  • Strawberry cheesecake
  • Caramel zeezout
  • Snickers
  • KinderBueno
  • Witte chocolade pistache
  • Oreo